Henrika Kurkimäki

Olen pääkoulutukseltani lingvisti, ja työskentelen myös valokuvaajana ja kuvataiteilijana. Intuitiivinen energiatyö ja tulkinta on jotain, mitä olen aina tehnyt luonnostani, mutta aloin hakea selityksiä ja ohjeistusta kyvyilleni erilaisilta Reiki- ja shamanismikursseilta vuodesta 2014 lähtien. Energiahoitoni ovat intuitiivisia ja tapahtuvat neljällä eri energiatasolla.

Energiahoidot

Intuitiivisena energiahoitajana yhdistelen perinteistä Reiki-traditiota, joka keskittyy energiavartalon seitsemään pääenergiakeskukseen, sekä minulle luontaisia meridiani-, aura- ja astraalitasojen tarkastelua ja hoitoa.

Intuitiivinen energiahoito auttaa parantamaan ja ennaltaehkäisemään energiavartalon tukoksia ja sitä kautta fyysisiä oireita avaamalla ja tasapainottamalla auran värähtelyä sekä vartalon energiakeskuksia. Nostan auran ja energiavartalon matalammin värähtelevät alueet korkeampaan värähtelytasoon ja puhdistan astraalikehon negatiivisista heijastuksista. Lisäksi uudelleenaktivoin hiipuneen yhteistyön energiapisteiden välillä ja varmistan, että energia virtaa esteettömästi koko vartalossa. 

Hoitoon liittyy usein luontevasti myös auratulkinta, joka selventää energiavartaloon vaikuttavia tekijöitä entisestään.

TAROT-TULKINNAT

Tarot-kortit ovat niin kutsuttu selvännäkijän työkalu, jonka symboliikka auttaa ymmärtämään elämäntilanteen takana piileviä merkityksiä, sitä mihin tämänhetkiset elämänvalintasi ovat sinua kuljettamassa, sekä antaa vinkkejä muutoksista, joita voit tehdä ohjataksesi tilanteesi toivomaasi suuntaan. Tarot voi antaa selkeyttä yksittäisistä ongelmista ihmissuhteisiin tai vaikkapa elämäntarkoitukseesi.

AURATULKINNAT

Visuaalinen auratulkinta on jännittävä tapa selvittää energiavartalon ja auran tilanne. Kanavoin aurasi säteilemiä viestejä värein, tuntein ja symbolein. Auratulkinta tuo esiin huomiota kaipaavat tunteet, muistot, luonteenpiirteet tai vaikkapa tiedostamattoman potentiaalin, ja auttaa sinua tutustumaan itseesi yhä syvemmällä ja henkisemmällä tasolla.

Yhteystiedot

© 2016 Rauhansaareke. Created with Wix.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon